f The Site Of Love
ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ
The layout was made specially for me.
All links open in a new tab.

 Stuff i want :|
Haii . Assalamualaikum :) Hehehe aku baru balek pada skating dengan member kat The Star Parade :) Hmm best . Tapi aku tak main pon . Aku just tengok and jaga barang . Then mula la rasa boring . Haha nevermind . Aku ada Sam untuk teman :) Weheeee haa sambung balik pasai tadi :D Stuff i want . Hmm tadi aku berjaya dapatkan DVD Justin Bieber Never Say Never . Well im the original Beliebers okay . Bukannya minat Justin Bieber bila dia famous ja , tapi bila dia down kutuk dia okay ? Im not like that . Aku sanggup berhabis duit untuk Justin Bieber , aku dah pernah habis hampir seribu ringgit untuk Justin Bieber ja . Hahaha gila ka ? Yeah mama aku pun cakap macam tuh . Tapi aku tak kisah , JB punya pasal aku macam mana takpa :D Hehehe satu dah stuff aku dapat . Another ? Hmm aku nak beats , braces , Blackberry , new handbang , new shoes . Hm ! Banyaknya ! Semua aku nak ! Ishhh -.- Hahahaha nak kumpul duit atau nak minta kat tokwan ? Aip aip takmau takmua . Fixie pon aku mintak dah kat tokwan . Hm takbaikk . Kesian kat tokwan . Silap hari bulan kena peneranjang free ngan abang aku tak pasai ja . Hooooo ~ Taktau lah weh dapat ka dak . Beats tu mama aku bagi sbb headphone aku dah jahanam -.- Braces pon dia bagi cuma kena tunggu result exam keluar dulu lah . Make sure tadak D or E haa braces dalam mulut dah la . Beg baru pon boleh tapi kena tunggu raya puasa nuh baru dapat . New shoes pon kena tunggu raya puasa . Blackberry ?! Hmmmm nak jugak jugak jugak jugak macam mana pon . Tadi aku try search dalam internet . Ada dak sapa sapa nak juai Blackberry second hand . Ada tu ada , tak mahal pon . RM680 ja tapi hm kat Shah Alam nuh . Jauh bebenor la pulak :( Pastu ramai jugak la yang feedback dengan twitter pasal harga dan blackberry jenis apa sesuai dgn aku . Tapi mama aku bagi ka ? Tu la soalan yang bermain diminda aku setiap masa . Hadoiii nak sangat sangat . Harap harap inshAllah aku dapat la noh . Amin :') Kena berusaha + berdoa kat Allah selalu lah . Kawan aku from youtuber ke facebooker ke twitter bagi cadangan suruh aku guna Windows Phone HTC atau Nokia . Aku minat la yang HTC tu tapi mahal gila :( No budget la . Nokia aku takberapa minat sangat even first handphone aku guna ialah Nokia . Taktau kenapa . Hehehe hm takpalah . Nak pi mandi . Nak keluaq pi makan . Byebye Assalamualaikum :)
"Stuff i want :|" was Posted On: Friday, 16 March 2012 @04:48 | 0 lovely comments
 Jika Aku Kawin ♥......
Haii haii :) Assalamualakum guys . Ehemm , tajuk entry kali ni bunyi macam galak sikit -_- So ? Like i care ! Hm actually aku dah pernah buat post pasai ni . Tajuk yang sama , tapi kat blog lagi satu . Kan ni second blog ? Hha apa la hampa ni . Jgn buat pelikk lah :P So pi baca lagi sekali tajuk tuh . Baca banyak2 kali pon takpa aih , bca bg paham betoi betoi apadia . Hahaha aku ni tak habeh habeh mengarod kan ? Haihh , ha takpa jom start kaih :)

First of all , yang paling penting sekali aku nak manusia yang ada masa aku kahwin ialah of course lah MamaBaba aku :) Hehehe , kalau ayah aku tadak sapa nak jadi wali aku kan ? Kalau mama aku tadak , sapa nak restukan penikahan aku kan ? Hehehe ishhh awat bunyi macam gatai taktau -.- Haa biaq biaq . Jgn dok peduli kat dia . Hahaha macam apa lagi . Sambung balek , haa mama ngan baba manusia pertama . Manusia kedua ? Dah tentu la ahli keluarga :) Abang , adik satu , adik dua , adik tiga , ha semua semua tuh lah . Oma *tok belah mama wajib ada :P Hehe , Wan *tokwan belah mama  memang kena ada sangat sangat sangat if not sapa nak jadi saksi aku kahwin kan kan kan kan ? Hehe Maktok *tok belah baba pon wajib ada jugak :) Tapi maktok takpa sbb rumah dekat ja so senang nak pi amik dia mai aloq setiaqq ni . Hahahaa , Tokwan ? Hmm tokwan dah tadak :( Al-fatihahh ...Okayy sambung balik yang tadi :') so ahli keluarga tu maksod aku semua lah . makngah makcik maksu maknjang maklong paklong pakngah paksu pakcik paklang maklang tokchik tokngah toklong sepupu duapupu tigapupu cucu cicit piut semua tu lah kan . Haa , ishh tak sabar la nak kahwin la pulak . Haihhh -_- gedikk lebihh aih . Melampau dah ni syasya oi . Hahaha okayy yang ketiga sapa wajib ada ? Ehehe , kawan rapat . Kawan yang sangat sangat rapat okay ? Paham tak ? Kawan yang sentiasa ada dalam apa jua keadaan aku . Sedih ka seronok ka marah ka susah ka senang ka apa sekalipun lah . Nak tau sapa ? Hehehe first of all depa ni memang sangat sangat penting untuk aku . First time aku jejak kaki kat CP untuk tahun 2011 bersama depa dua ketui ni lah :) Hm aku sayang hampa dua okay :P Mereka ialah Fatin Nur Fanisha bt.Rohaizad a.k.a Nisha dan jugak Shalin bt.Sellehuddin a.k.a Aleen :) Nisha , aku nak hang jadi pengapit aku . Nah weh nah ? Boleh kan ? Hihi , Haa , hang aleen . Aku nak hang jadi pemegang ekor baju pengantin aku :D Boleh kan weh ? Ishh kalau la benda ni jadi kenyataan . Hmm inshAllah , amin :')

After Nisha & Aleen , dah tentu la Sam :) Hehehe , please please please do respect him okay ? dont be rude. Haha , so kenapa sam ? Sbb sam rapat dgn aku lah -.-' Tadi sam text , dia cakap kat aku yang aku ni lovely bestfriend dia . OhGod , i do love you sam . Haa , kalau Nisha jadi pengapit , Aleen jadi pemegang dress , Sam ? Ehehe , disebabkan Sam ni lovely bestfriend :> aku , so dia kena jadi pengapit untuk belah lelaki . Hihi tak kira tak kira you tetap kena jadi pengapit i jugak k Sam ? Weheee xD paden mukee you ! Gotcha ! haha :P After that , selepas Sam ? Sapa sapa ? Ha ha ha ? Abang Kemal lah :D weheee . Kalau abang kemal tadak , sapa nak jadi flowerboy aku ? Huhh ! Tak complete lah wedding aku macam ni >< Lepas abang kemal , dah semestinya Kak Ameen :) Without kak ameen , tak bermakna la wedding aku xP tau sebab apa ? Sebab dia la yang bakal jadi photography aku nanti :) Hehehe , after kak ameen ? Hmm lupaa . Sat sat nak pikiaq balek . Aaa sapa ha ? Haaaaaa ! Astafirullahalazim ! Macam mana la aku boleh pi lupa kat hang azi weh :/ Sorry nah weh ? Hmm maafkan aku weh ! Tu lah hang , deactived facebook lagi . Padan muka :P Hahaha , Azi Fakhrullah bin Azizul Ghafar was so meant to me :) Serious aku cakap , aku TAKBOLEH tengok orang lain rapat dengan azi *PEREMPUAN lah -.-' even girlfriend azi sendiri . Tapi takpa , azi dengan syifa aku restu . Ihikk mengada . Buat macam aku parents depa boleh >< Lepas azi ? Hmm hmm tadak dah kot yang namanya kawan rapat kan ? Okayy , yang keempat ? Hmm tok kadi lah -.-' Without tok kadi , sampai mati pon aku dgn future husband aku tak kan jadi yang sah . Apa laaa hampa ni . Hahaha after tok kadi ? Aaaa , tok iman ? Hmm invite pi lah . Satgi kecik hati lari pi merajuk dalam hutan pulak kan . Apa dia la aku mengarod ni ishh haha . Lagi ? Haihh lupa -_- Jiran jiran tertangga panggil pi la . Satgi tak panggil qeyau habaq mak pulak kan .

Lagi weh ? Serious aku lupa sapadia aku nak panggil . Alahaiiiii --' sapa weh ? Hampa ni tak membantu langsong lah . Ishhh pukk satgi ha . Aku runaih ketiak hampa mau ? Ehehehe #jkjk Sapa lagi kalau bukan pengantin lelaki . Haihhhhhhhh , kalau tadak pengantin lelaki sapa nak kahwin dengan aku ? Sapa nak kucup dahi aku ? Sapa nak sarung cincin kat jari aku ? Sapa nak lancarkan majlis batal ayaq sembahyang dengan aku ? Hahaha serious bunyi gatai meqela kan ? Apadaaaa :P Biaq biaq . Bukan gatai , tapi prepare siap siap senarai sapa nak jemput . Tak lah baziaq nanti buat kad undangan banyak banyak kan ? Haha , lagi 9 tahun inshAllah aku akan menamatkan zaman bujang aku . INSHALLAH :) okay ? takmau la kawin awai sangat . Yaa , aku tau perempuan kahwin awal sangat digalakkan dalam Islam , but please tunggu aku matured dulu ? Haha , sekarang ni mandi pun kena suruh lagi . Haiiiyooo , lagipun aku ni masak , menjahit mana pas lagi . Kemas rumah ? Haaa , sikit sikit boleh lah . Sapu sampah ? Hello , yang tu A++ okay :P Aku ada dah calon sendiri , tapi taktau la kot mama aku nak cari kat aku kan ? Mana la nak pi tau . Mak pak kita ni kita takboleh jugde depa macam tuh ja . Depa berganda cerdik pada kita nah . Haha , dak aku cakap sungguh ni .  Tengok tengok nanti depa mai mai bagitau kata tunang dari kecik la apa la kan , KOT jala . Aku tak kata benda tuh betoi . Tapi bercinta selepas kahwin ni sweet sangat okay . Hahaha , jodoh keluarga ni elok untuk kita as anak anak ni lah . Sebabnya ialah mak pak kita setuju . Contohnya macam cerita Vanilla Coklat tu kan ? Parents setuju , Allah pon takmarah . InshAllah kekal hingga akhir hayat :) Hehehe .

Hmmm , agak agak dan ka aku kahwin ha ? Kaaa aku mati dulu ? InshAllah dan kan kan ? Amin :) Berkahwin sama dengan membina masjid okay , dapat pahala tau dak kahwin ni :') Hmm tak sabaq >< Eee syasya galakkkkk ! Biaq lah ! Ishhhhhhh jealous hbq jealous . Dok ktuk dapat dosa ja la sayang :P Ehehe so hm sapa sapa hat tengah baca entri ni kan . Jemput mai la kenduri aku nanti . InshAllah suatu hari nanti :) Tp tu pun kalau hang tak buat taik dekat aku lah . Kalau hang dok maki maki aku twitter , kat facebook oh sorry  hang tak dijemput . Nama hang tadak dalam senarai . Ops -..- Nantikan kalau aku kahwin kan , aku nak buat ala ala garden wedding . Comel kan kan ? Ehehehe berangan lebih lebih la pulak . Boo syasya boo ! Ishhh hahaha . First day wedding nak pakai baju warna merah + hitam . Lawaa kan ? Aku pakai dress warna merah ada corak corak hitam . Fuyoo ! Hahaha , future husband pulak pakai coats hitam , kemeja dalam warna merah . Deerrr ! Boleh bayangg how do i look like time tuh . Hhaha mengarod number one -.- Second day wedding ? Hmmm nak pakai baju warna putih . Semua putih . Dari kepala sampai ke kaki putih . Jadi lady in white la aku macam tuh -_- Future husband ? Hmm hmm putih jugak lah . Kalau hitam sesuai , tapi tak sesuai dengan aku la pulak :P Huuuuu

Agak agak la kan , sapa la yang jadi husband aku :) Hmm soalan tu selalu hadir tanpa diundang dalam kepala otak aku . Selalu k selalu ? Aiyoooyoo haha bak kata abang kemal :3 Weheeee , nak kahwin orang jauh ka orang dekat ? Kalau kahwin orang dekat , takbest nanti belarak kenduri sat ja :/ Tapiii kalau kahwin orang jauh pun tak best jugak sebab penat dok dalam kereta . Alahh , kahwin orang Sungai Petani jadilah kan kan ? Dekat pon dekat . Jauh pun jauh . Hahaha . Sejam setengah sampai la kat situ . Ehehehe :P Lepas kahwin pindah dok Selangor . Cari kerja , beli rumah , beli kereta , duduk dengan anak anak yang comel :) Ehehe , kenapa selangor ? Selangor better dari KL -_- KL padat terokk kot . Huhh ! Hahahaha , tapi kan tapi kan tapi kan ada ka orang nak kahwin dengan aku niii weh ? Cerewet , kuat cemburu , kuat merajuk , cepat marah , takpandai ambil hati orang lain :( Hmmmm tapi bagi orang lain sakit hati ada lah . Errr , inshAllah ada kot noh ? Allah dah sediakan lelaki yang sesuai untuk aku . Hehehehe , tak banyak pilihan aku tentang suami ni . Islam , Beserdehana harta . Beserdahana pangkat dan jugak Beserdehana rupa :) Cukupp , itu saja . Hehehe , but yang islam tu make sure 100% islam lah . Jangan la islam dalam ic ja . Tapi sembahyang , puasa pun taktahu . Okayy ? Hmm itu saja kot . Macam terover panjang ja pun :/ Hahaha assalamualaikum . Byebye (:
"Jika Aku Kawin ♥......" was Posted On: Wednesday, 14 March 2012 @04:57 | 0 lovely comments
 Happy 46th Birthday Baba ♥
Hi Assalamualaikum guys . So , hero dalam gambar kat atas ni is my beloved dad :) Haaa , me love him so much . Takboleh nak dibandingkan okay . Hehe , so lets me intro about my dad to you guys ha . Name given Azhari bin Abdul Aziz . Was born on 13 Mac 1966 . Hospital Kulim tempat tumpahnya darah beliau . Anak ketiga daripas 6 adik beradik . Okayy , my dad sangat garang :/ dont know how to describe . Tpi mmg seriously garang gila . Hoooo :O aku anak dia sendiri pon kecot perot . Tambah you guys yang takpernah kenai who is the real him kan ? Aku mengaku dia sayang aku xD hehe . Ada ka bapa taksayangkan anak dia ? Haahh ? Yeahh , aku kekurang kasih sayang daripada dia #seriously Ye lahh , dia pagi pagi lagi dah keluar pi kerja , malam baru balek . Then dia letih , dia tido . And the same thing berulang everyday . Hari cuti jala tempat kami bersama being a good family :') Weheee , aku selalu jugak kena marah dengan dia . SELALU okayy . Rotan ? Pernah kena , tapi tak lah selalu . Alahh , biasa la anak anak buat hal . Ehehe . Aku takboleh bayang , kalau one day aku kena hidup sendri without him :'/ Hmmm , Ya Allah , Kau ambil lah nyawa ku sebelum kau mengambil nyawa ibu bapaku :'( Subhanallah . Takott sangat sangat >< Inshallah aku yang akan pi tinggalkan depa duulu (': Babaa aku seorang yang aktif sukan . Hoki , takraw , badminton , bola sepak and so on . Dia jugak minat memancing . So kalau ada cuti panjang ja , mesti dia langkawi pi memancing . Pi lama pulak tuh . Rinduuuu . Haiihhh , kalau baba tadak , sapa nak jaga aku ? sapa nak marah aku ? sapa nak nasihat aku ? sapa nak awasi aku ? sapa nak sayang aku ? sapa nak tegor aku ? Hmm mungkin ramai yang boleh jadi macam baba , tapi tak sama dan takk akan sama :( Babaaa , syasya sayang baba . Syasya mintak maaf atas segala kesilapan syasya kat baba okay ? I love you baba i love you i love you i love you baba.Hmm , you're the one and only Baba for me :) No body can replace your place . I miss you baba . So ,
HAPPY 
46TH
BIRTHDAY
BABA :)
"Happy 46th Birthday Baba ♥" was Posted On: Monday, 12 March 2012 @08:25 | 0 lovely comments
 Johnny Depp :)
Haii and GoodMorning *i guess so Hm , kalini aku nak share about some movie . Movie lama actually . Aku berminat nak tengok movie ni pon from teacher fariza which is my class teacher . Hari apa tah taksure sama ada ahad or isnin dia masok class and dia start story about this movie . First tu aku tak serious tau dalam kelas , well budak buas mana ada time nak serious serious ni okay -.- Then , after dengar teacher cakap main character dia Johnny Depp , i was like OMG ! OMG ! OMG ! rasa macam nak tau sangat2 apa terjadi kat cerita tuh . Ohh before that , cerita ni tajok What's Eating Gilbert Grape , okay sambung balek . Masa teacher dok cerita tuh , aku serious ja . But mai kat part teacher kata Leonardo diCaprio jadi budak cacat dalam cerita tuh , terus aku gelak and cant be serious anymore . Sebab aku still cuba bayang muka Leonardo diCaprio yang berlakon serious dalam cerita Titanic tiba tiba berlakon jadi budak cacat ? OhGod , aku takboleh lah . Mesti nak tergelak jugak macam mana pun . Then time balek , masa jalan nak keluar pada sekolah aku still dok think about cerita tuh , aku rasa macam takpuas . Macam nak tengok sendiri cerita tuh . Balek rumah pun kepala aku still dok terbayang cerita tuh . Malam rabu , aku ambik keputusan text teacher and bagitau nak pinjam CD cerita tuh . But , no ones reply my text :( Hm esok tuh kat sekolah , aku tengok la lagak teacher kan , kot la dia nampak aku dia nak mai bagi CD tu ka kan , but yeahh dakk :( Dah la hari khamis dah . Takboleh nak pinjam dah la sbb cuti seminggu >< Pastu pagi jumaat tuh aku bangun awal , sembahyang subuh apa semua then aku check phone , ada satu messages . Hm apa lagi excited ohh , aku pun  bukak lah , messages from teacher . Teacher say sorry , and bla bla bla sbb tak bca text aku lah apa semua . Then aku macam NAK JUGAK ! pinjam CD tuh . Aku paksa mama aku pi rumah teacher , ambik CD tuh . Hm naseb baik rumah teacher dekat ja . Seberang jalan ja :) Fuhhhhh *sambil sapu dahi finally dapat jugak aku pinjam CD tuh , sampai2 rumah ja terus aku switch on laptop then pasang CD tuh . Bukan takmau pasang dkt DVD Player , tpi adek aku tidoq kat depan . So takot nanti dia terjaga ka apa ka kan :) Huuu , after dah pasang , aku pun melabuhkan punggung aku , duduk then watch the movie . Johnny Depp handsome dalam cerita ni . Aku tau lani pon dia handsome , but lani dah tua . Movie ni kan movie lama , so dia masih jejaki tampan lagi . Jatuhh hati kot . Leonardo diCaprio yang kata jadi budak catat tuh , ha dia jadi adik Johnny Depp dalam cerita ni . Aku nak story kat hampa pon tak reti . Sbb cerita tuh kita kena tengok sendiri . Kalau orang tolong cerita , stgi jadi macam aku lah . Takpaham apa langsong . So hampa pi la kedai CD hat lama lama ka kan , tanya ada lagi dak CD tajuk What's Eating Gilbert Grape tuhh :) Seriously best gila okay :)
Haa , gambar ni which is beberapa sedutan lah dalam cerita dia . Handsome kan Johnny Depp ? Masa ni Leonardo diCaprio muda lagi . Comel gilaa :O Gmbr ni sebelum filem Titanic lagi (: Huhu Okay tu ja , bye .


Ehh ehhhh ! Nanti duluuu ! Belumm habihh lagi lah . Ada satu lagi movie aku nak cerita . Hehehe (: Okay , balek pada tadi , kan aku kata aku pinjam CD from teacher kan ? Haa , actually dalam CD tuh ada 6 movie tau . Keenam-enam movie ni Johhny Depp yang berlakon . So , after dah tengok cerita What's Eating Gilbert Grape ni , aku macam err NAK TRY TENGOK movie hat lain sama . Cerita 2nd ni pagi tadi baru aku pasang , pkol 3 pagi . Hoo besttttt ! Johnny Depp berganda-ganda handsome okay ! Jatuhh hati jiwa dan raga tak terkata lah weh . OhMyGod :') Hummm cerita 2nd ni pasai a guy yang suka dekat girlfriend orang . Dia berusaha untuk dapatkan jugak perempuan tuh , bestt gila . But , cerita2 ni semua tak conserved . So ada lah part part yang tutt tutt . Hahah tak sesuai ditonton . Tapi aku layann ja :P Haa aku lupa bagitau . Tajuk cerita ni Cry Baby . Tau cry baby tu apa ? No salah . Bukan baby menangis . Cry Baby tu nama Johnny Depp dalam cerita Cry Baby ni . Hikhikkk , so sapa nak pinjam CD tu inform aku . Nanti aku inform teacher aku boleh ka dak nak pinjam k ? But area alor star , kedah sahaja ya ? Hikhikk . Try la search dekat youtube tengok . Mesti ada punyaa . Trust me lah (: Ohhhooooo , kalau tengok mmg gelak gila gila punya lah.Dalam CD tu kan ada 6 cerita , bagi aku cerita Cry Baby dgn What's Eating Gilbert Grape ja yang berjaya tarik minat aku untuk watch the movie . Cerita lain kurenggg , hm nak layan lagi lah malam ni :D Wehehehe xD
Haaa , so gambar kat atas ni ialah sedutan dalam cerita Cry Baby tuh . Hoo , nampak best kan ? Memang best pon . Search la dekat youtube :) Mesti hampa gelak tak ingat dunia punya lah . Believe it or not ? Haha mcm apa lagi . Okayy , sampai sini ja kot nak promote movie lama ni ? Hm so byebye assalamualaikum (:
"Johnny Depp :)" was Posted On: Sunday, 11 March 2012 @20:58 | 0 lovely comments
 It comes from my heart ♥
There are many stars , but the moon is you .
There are many castles , but the prince is you .
There are many living things , but the world is you .
There are many island , but the sea is you .
There are many mans , but the hero is you .
You're my love . You're my heart .
To forget me its up to you .
To forget you i dont think so .


Hello :) Assalamualaikum . Aku tau aku jarang mentions nama boyfriend aku even dalam blog , facebook ataupun twitter kan ? Jyeah . Tau kenapa ? Sebab kalau boleh aku takmau orang tau . Biaqlah hubungan kami ni kekal . InshAllah . Aku tak bermaksod nak berahsia . Tapi maybe takperlu tau . Tak semua orang tau pon pasai hubungan aku dengan ehem ehem :) Yang mana tau tau lah bak kata Sam :P So , for this entry aku nak story pasai dia lah . Tak bagitau stgi kata kedekut pulak kan ? Hehe . So nama dia Afnan . Nicknamed maybe ? Err , mungkin . Hehe , nak kenal ka dia sapa ? :O Okay lah . Yaa , mari mari nak setori . Name given Mohd Afnan Zaini . Zaini ? Not so sure :x 16 years old . Vokay's :) 170 cm tall . Weight ? I dont ask about that . Its maybe being a sensetive question kan ? :) So , aku pernah jumpak dia ? Jyeah , pernah . First time jumpak dia time kenduri akikah adek aku , Syazwin . Second time jumpak kat Taman Rimba , our first date :)  Haha , he so tall ! Aku paras akhir cuping telinga dia ONLY ! Pendeknya aku :( Huwwaaaaa , sedihh ! Hehehe :P He's a romantica man :) Dia jenih susah nak marah :P haha , aku buat pi la salah apa pon , even mmg salah , dia tetap cuba untuk bela aku . I love him more than word can say , more than sand at beach , more than water at river and more than hair on your head :p hehe mengarodd ! aaaa , gadoh tu boleh lah . tak selalu sgt , tapi pujuk-merajuk ada la jugak kot . 30 January 2012 hari bersejarah untuk kami :) Alhamdulillah dah hampir dua bulan kami bersama xD moga moga kekal sampai bila bila . Iloveyou until my last breath :*

 Hooo semenjak dua menjak bermenjak menjak ni kan kami SELALU jumpak . Hm maybe disebabkan tu kot aku rasa lain sekarang . Sekarang afnan dah cepat marah :( Even salah tu cuma sikit , dia marah macam apa lagi . Hm serious takot time dia marah . Takjadi nka melawak macam dulu-2 dah >< Hm afnan lani pun dah macam takmau pujuk aku kalau aku merajuk . Okay kantoi la aku suka merajuk :P I dont know why , but kadang2 aku terfikir about BREAK . OhGod ! Aku tau benda tu bodoh . Sokay , but kadang2 we're talking about married . About kids , hm but boleh jadi kenyataan ka ? I hope its will be true one day . Kalau boleh aku takmau break , takmau couple dgn orang lain and start a new love . No ! I DONT WANT ! Aku nak cuba jadi macam abang aku , in love dengan first lover dia since dia form 2 until now dia dah form 5 . Tetap dgn first lover dia . Aku ? First lover ? Hm tahan la tiga tahun then putus . Sabtu 3Mac , Ahad 4Mac , Isnin 5Mac aku dgn afnan jumpa tak berhenti >< Harini esok lusa jumpa . Hm . Mesti dia rasa cemus kan ? Esok tengok muka aku , harini tengok muka . Gila tak meluat . Tapi aku sayang dia gila gila punya sayang .

Entahlah apa nak jadi . Harap boleh berkekalan hingga akhir hayat kami berdua :') Oh before i forgot , cinta kali ni bukan cinta muka buku :D i'm proud with it . Hahaha , alhamdulillah . My love kalini bantuan seseorang . Hehehe . Paktua , thankyou so much :) No need to know who is paktua lah . Hee :* Kami dah ada gambar together . But its candid :( So gambar tu TAK SWEET LANGSONG -.- Hahahaha lawak la pulak bila tengok balik gambar tuh . Haihh nevermind , janji ada . My beloved babyBro yang tolong tangkap , gambar tu kat stadium time MSSD tuh . Ada cerita disebalik gambar tuh . Aku tengah bebai dgn dia dalam gmbr tuh actually :D hehehe

Haaaaaa ni ! Aku nak story tentang apa yang berlaku kat stadium masa Kejohanan Sukan Balapan dan Padang Majlis Sukan-Sukan Daerah Kota Setar ( MSSD ) haritu :D okayy aaaa aku kan ambik bahagian dalam dua acara which is lembing & lontar peluru :P so first day tu ( 4MAC ) seriously aku takberapa nak layan afnan . yaa kami jumpa , make date and bla bla bla . But aku lebih manja dengan abang akmal aku berbanding boyfriend aku sendiri . i dont know why , kalau nak diikotkan aku aku kenai afnan dulu baru aku kenai akmal zulkarnain . tapi maybe sebab akmal ni abang angkat aku kot , so aku lebih selesa dgn dia . but yeah who knows , abang akmal jaga aku dengan baik sekali xD im serious :) time dekat stadium even ada orang just guna mulut kacau aku -.- abang akmal will protect me . dia akan keluarkan words yang agak kasaq to those yang kacau aku . OhMy , thankyou abang :') Eh terkeluar tajuk dah :P Haa lepas tuh kan hari kedua ( 5MAC ) kami jumpa lagi kat stadium , then after pi makan kfc dgn abang akmal kami semua masok balek dalam stadium . kami duduk dekat area sekolah abang akmal , then afnan buat qeja jebon -.- dia dok usha another girl . damn it ! meluattttttttnya . dah la pompuan tu budak sekolah aku . huhh ! yes i know it , aku mengaku budak pompuan tu segak banyak pada aku . takboleh nak dinafikan -.- but can you PLEASE take a good care of my heart ? erkhhhh then aku merajuk . merajuk betul2 okay , bukan main2 nah . aku lari blah tinggai dia macam tuh ja . Aku pi dekat bahiyah punya port . Hehehe mula2 memang rasa lawakk , but bila nampak ja pompuan yang afnan mengorat tuh , seriously nak menangis . Then phone asyik vibrate . There's a lot of messages from afnan . Then abang akmal call , he ask me to forgive afnan . Hello ! NO WAY ! tak semudah tu okay -.- Hm tapi entah macam mana aku boleh terlupa yang aku tengah marah dia -.- Hm takpalah merajuk lama-lama tak comey okay :P Hikhikkk . One more thing , Afnan bagi aku Magnum and TeddyBear :) Hehehehe me so suka that bear . cutee okayy ! Hehehe , and aku akan dapat minyak wangi justin bieber tak lama lagi xD oh yeah ! i love that fucking much :D thankyou afnan thankyou :* Hm so sampai kat sini jala kot . Maaf kalau ada typo , malas nak baca balek :P soo bye bye and assalamualaikum :)

We're happy being together .
I love you until my last breath , forever and ever .
Thankyou cause you love just the way i am .
Im glad i have you my dear .
Thankyou for everything .
Love you , Syasya .
"It comes from my heart ♥" was Posted On: Saturday, 10 March 2012 @17:40 | 0 lovely comments

« Older posts | Newer posts»

Copyrighted © TeaCakeHouse. All rights reserved. Thank you.
View with Google Chrome in a 1280 x 800 SR. Inspired by Kaith, Images from Cursor from Images from

ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ