f The Site Of Love
ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ
The layout was made specially for me.
All links open in a new tab.

 I'm Back ! :)
Assalamualaikum and Happy Friday everyone :) Hohoo rindu dak kat aku ? Kalau yang rindu tu terima kasih ya , kalau yang tak berapa nak rindu tu aku hargai bagi yang tak rindu langsung tu aku tak peduli :) So , dah klise dah dekat dekat nak cuti ada exam kan ? Banyak sekolah macam tuh . Sekarang ni kat facebook & twitter dah bernanah bijik mata baca status or tweet yang ada ayat baca buku , study and others . Apa yang aku nak bagitau kat sini ialah aku dah kembali :) Syasya yang dulu tu dah mai balik . Hahaaa , a month and 3 weeks aku mendiamkan diri , menyendiri , buat hal sendiri . Tak sibuk pasai dunia hot ka tak hot ka cool ka warm ka apa ka . Aku just bangun pagi pi sekolah belajar then balik . Aku takpakai phone , deactived facebook , tak on twitter , tak on blog selama sebulan tiga minggu :) Alhamdulillah bertahan . Hahahaa , berjaya melawan nafsu . Aku takkan bagitau kenapa aku tinggalkan all social network ni , for those yang tau tu , tau lah nah :) Ada jugak yang tanya aku dengan Mr.Right aku macam mana kan ? Alhamdulillah kami bahagia . Tapi dah tak serasi macam dulu :( Hm bergadoh ja memanjang . Skrang ni aku tak paham dia , dia takpaham aku . Dulu kalau aku merajuk , word sorry from dia tu beribu dalam phone . But now , kalau aku merajuk , hm dia buat taktau ja . Sedih sangat . Dulu aku jarang menangis pasai dia , sebab bagi aku dia perfect , boleh jaga hati aku . But now hmm :( Everynight mata aku akan dibanjiri air laut yang berlebihan dari sempadan siam :'( Dia lani macam tak boleh sabar , dulu kalau aku lambat reply text dia , k dia paham aku busy . Tapi sekarang kalau aku reply lambat ja , mulalah call tanya pasepa apa semua lepas tu tuduh aku macam macam . Ada orang lain lah apa lah . Hish ! Tension . Aku takmau break dengan dia ! Aku takmau ! Kalau boleh takmau cakap langsong pasai break dengan dia , tapi dia dah cakap dulu . Sedih tak terhingga .
Syasya : Haii awakk . Nak tanya :)
Afnan : Haa apadia ?
Syasya : Janji jangan bohong tau ? Jujur nah
Afnan : Okeh
Syasya : Awak curang dengan saya ?
Afnan : Dakpun . Serious dak .
Syasya : Oh , kenapa tak curang?
Afnan : Awat ni ? Nak break ka ?
Well , mana menangeh pun baca text dia yang tu :( Hmm . Tiga bulan lapan belas hari kami ber-ehem ehem :') Ni first time dia cakap pasai break . No ! PLEASE ! Takmau break :( Berharap sangat sangat tak break . Lama dah aku takjumpak dia . Hmm last jumpa pun bulan April . Dia naik moto dengan kawan dia lalu depan sekolah aku . Aku nampak dia , dia nampak aku tapi tak bertegur sapa . Sedih kan ? Asam garam orang bercinta , biasa lah tuh kan . Aku memang baru kenal dia berbanding member aku yang lain . I mean Nisha & Aleen lah . Depa lebih kenal siapa Afnan . Tapi even aku baru kenal dia , aku ni girlfriend dia , aku boleh rasa dia berubah perangai ka dak . Serious ni ! Hm mungkin dia tunggu masa aku minta break kan ? No ! Aku takkan mintak break . Aku nak buat senyap ja . Kalau dia nak minta break , terpulang kat dia . Tapi jujur aku cakap , aku akan menangis setiap malam sampai la aku someone special mai persabarkan aku . Maksud aku bukan pengganti , tapi macam the best besties ka , mama aku ka , baba aku ka . Haa orang orang macam tu lah . Actually aku tengah mesej dengan dia sekarang , aku bagitau yang aku sayang dia , you know what ?! Dia reply hanya satu word which is "okay" . Fine , aku mengaku aku tengah menangis sekarang . Hm awat dia jadi macam ni . Mana afnan yang dulu ? Rindu nak jalan tepi selut dengan dia , rindu nak pi jogging dengan dia , rindu nak makan magnum dengan dia , rindu nak makan KFC dgn dia , rindu nak naik turun tangga stadium dengan dia , aku rindu segalanya yang aku buat dengan dia . Dia mungkin tak curang dengan aku , luaran memang dia setia , tapi hati dia . Aku yakin tapi tak berapa nak yakin sangat lah yang dia dah berubah hati . Mungkin ada orang lain yang lebih baik , segak , beriman , lemah lembut dari aku . Maybe kawan sekolah dia , maybe jugak jiran dia or maybe jiran rumah mak dia kat Sungai Petani kan ? Tension ! Ayaq mata terjun laju haihh , kalah waterpark ni . Hahahaa :P Kalau lah ayaq mata jatuh setitik kena bayaq , jenuh kempis duit aku sepanjang masa kan ? Apa apa pun aku berharap sangat yang dia jadi Afnan yang dulu balik . Awakk , saya sayang awak sangat sangat ! I love you until my last breath , sayang :( Assalamualaikum.
"I'm Back ! :)" was Posted On: Thursday, 17 May 2012 @20:37 | 0 lovely comments

« Older posts | Newer posts»

Copyrighted © TeaCakeHouse. All rights reserved. Thank you.
View with Google Chrome in a 1280 x 800 SR. Inspired by Kaith, Images from Cursor from Images from

ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ