f The Site Of Love
ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ
The layout was made specially for me.
All links open in a new tab.

 BRACES ! I LOVE YOU :)
Assalamualaikum w.b.t :)
Hehehe haii ! Ehemm ehemm , kenapa aku happy ? Alaah , tengok tajuk entri lah . Sekarang ni aku tengah melawati beberapa laman web yang ada kena mengena about braces ni . Well , aku dah nak jadi Ugly Betty kan sekarang ? Eh ? Ugly Syasya lah . First of all , i cant believe that i'll wear braces . I thought it just a dream that will never come true . But yeah , i was wrong . Thanks a lot to my mom sebab tolong support duit braces :) HEY ! You know what , actually duit braces tu semua mama aku tolong bayarkan pakai duit aku okay ! RM3880 . OhMyGood :( boleh beli iPhone tiga ketui dah . Hmm tapi its okay . Demi nak cantik  selesa aku sanggup buat apa saja . Bulan lepas kot , aku tak sure sangat lah . Aku ada beli satu magazines ni . Alaahh magazine Yezz! tuhh . Semua orang mesti tau kat magazine tuh ? Hahh , apa apa jalah . Yang aku beli ni cover depan gambar Sharnaaz & Shila . Tau kan ? Bulan Mei i guess lah . Page berapa i dont remember . Ada a guy nama Wan Shahjuddin :) He's so handsome ! Serious ni . Comel pulak tuh . Form 5 kalau tak silap . Takk , nak cerita dia pakai braces . Comel sangat . Hahaa , maybe sebab dia memang sejak azali lagi comel kan . Mana lah kita tau . Tapi for sure , ramai jugak lah lelaki yang pakai braces and look so awesome . Nampak macam woww ! handsomenya . Even ada yang tak handsome pon kan ? Antara lelaki yang memang awesome pakai braces such as Zharif Azis , Wan Shahjuddin , Ariff Cornetto Uda & Dara and ada dua lelaki dalam kumpulan Smash pakai braces . Sangatlah awesome :) Hm , ada orang cakap pakai braces ni sakit . But , i dont care . Tak kisah pon . My classmate , name Ainul paka braces . Hm cute lah . Senior aku pun ramai yang pakai . And , Paish FotoGenic . Paish ni memang handsome . Pakai apa pon look handsome . Hahaha . Guess what ?! Aku dah pakai braces sekarang :D Wohoooo , nak cakap ni ! Tak sakit pun . Dakk , serious lah . Aku tak rasa sakit apa pon . Doktor ada cakap , jangan makan benda keras , manis , berkabonat lah apa lah . Tapi , hm aku bantai ja semua . Takdak nak pantang ah . Tapi aku kepam (kulum) makanan tu dalam mulut sampai lembik baru telan . Tau knpa ? I cant feel my teeth . Oh , so shaddd :'( Gigi aku ada 5 warna . Oren , Pink , Purple , Biru , Hijau , KAU ADA ? Haha , okay lah . Maybe tu ja kot nak setori the morry . Assalamualaikum . Bye
"BRACES ! I LOVE YOU :)" was Posted On: Thursday, 21 June 2012 @19:44 | 0 lovely comments

« Older posts | Newer posts»

Copyrighted © TeaCakeHouse. All rights reserved. Thank you.
View with Google Chrome in a 1280 x 800 SR. Inspired by Kaith, Images from Cursor from Images from

ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ