f The Site Of Love
ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ
The layout was made specially for me.
All links open in a new tab.

 Sekolahku Hebat astro CERIA :) !
Haii . Assalamualaikum :) Hampa pernah tengok sekolahku hebat dak selama ni ? Hoooo :o Hari Isnin . Bersamaan13 Ferbruary 2012 astro ceria mai sekolah kami buat rakaman Sekolahku Hebat . Boleh like page ni kalau nak tau bila rakaman tu akan ditayangkan di astro ceria nah ? klik sini ---> Astro Ceria . So , err malam Isnin tuh (ahad) aku tidoq awal sebab excited esok astro ceria nak mai shooting la kan . Tup tup esok pagi bangun pukul 5.45 -.- Lambat okay . Seriously lambat . I repeat again , LAMBAT :( Erghh , then mandi mandi , siap beg , siap diri semua galas beg then tunggu my baba kat luaq . Well , u guys know my dad kan . Lenggang kangkung . Jyeah , he's a teacher . Sekolah dia masok pkol 7.45 pagi . Mmg lah dia lenggang , but me ?! 7.20pagi okay . Masuk dalam kereta , baba drive agak laju lah , stop sbb traffic jam lah pulak . Its about 7.30 macam tuh aku sampai sekolah . Kena tahan dengan pengawas kat anjung :( Huwaaaa ! Mcm nak nanges time tuh , aku pun redha . Duduk , bukak beg amek surah yaa sin then baca . Pkol 7.35pagi , van astro ceria sampai kat dewan sekolah , seriously aku yang jadi nervous -.-' Apa kena mengena pon taktau lah . Disebabkan astro ceria dah sampai , ke-FOKUS-kan aku kat surah yaa sin dah hilang . Kepala aku dah pusing tengok van krew astro ceria and tak boleh nak berpaling dah :P haha . Tengah syok aku dok USHA depa , tiba tiba aku nampak la satu brother ni . Familiar gila . Hooo masa dok tengok dia tuh , aku tak dapat grab lagi sapa . After that aku usha cara dia jalan . Jyeah ! Tau dah jawapan dia sapa :) AZRUL RAJALAWAK :) Nampakk ja muka azrul , lagi bertambah la nervous aku tuh . PK HEM mai kat anjung and suruh kami semua yg ada dianjung masuk kelas dgn cepat . Okay , nampak sgt kalot -.-  Perakk ? Errkk maybe . Masok ja kelas . Letak beg , tak dan nak letak bontot kat kerusi , ada pengumuman suruh beratur and move to dewan sbb astro ceria dah sampai . Hooo pulunnyerrrr ! Meluat gila -..- Dah masok dalam dewan , nampak la azrul dok pi mai pi mai merata . And beberapa orang krew astro ceria lah . Then , dalam setengah jam berlalu , azrul start his mengacara time :P Perangai dia macam biasa . Macam dalam tv lah . Kelolo macam tuh . Jenih ajok cara life someone tuh :) But yeah , happy ! Sangat2 best :) Cuma ada la kan cikgu yang terberapa suka dengan cara kelas aku (2k3) punya perangai . Derr , over gila . Menyampahnya . Aku ada la snap gambar dengan dia :) Hehehe , terasa sayang la pulak kat dia >< Errr , tarik balek ! Hahaha , i got his autograph . Oh lupa , just dia ja artis yang datang for this sekolahku hebat's shooting . khabar angin about neelofa , lisa surihani , JB semua tuh mengarod ja . Takdak pun . Hooo frust >< Hahaha tadak ah . Kidding . Nak tengok gambar ha ? Err , malas nak upload satu satu . Tak larat gila >< Senang cerita , hampa pi log in account hampa , after that hampa click link ni ---> Shooting Bahiyah's . Okay ? Gambar through camera sendiri ada , but not my camera , Ainul punya . Dia bubuh gambar tak habeh lagi >< Nanti aku bubuh lain nah ? Hm gtg , ngantok dah ni . Bye Assalaamualaikum Take care :)
"Sekolahku Hebat astro CERIA :) !" was Posted On: Thursday, 16 February 2012 @09:43 | 0 lovely comments
 
There are many stars , but the moon is you .
There are many castles , but the prince is you .
There are many living things , but the world is you .
There are many island , but the sea is you .
There are many mans , but the hero is you .
You're my love . You're my heart .
To forget me its up to you .
To forget you i dont think so .

Hello :) Assalamualaikum . Aku tau aku jarang mentions nama boyfriend aku even dalam blog , facebook ataupun twitter kan ? Jyeah . Tau kenapa ? Sebab kalau boleh aku takmau orang tau . Biaqlah hubungan kami ni kekal . InshAllah . Aku tak bermaksod nak berahsia . Tapi maybe takperlu tau . Tak semua orang tau pon pasai hubungan aku dengan ehem ehem :) Yang mana tau tau lah bak kata Sam :P So , for this entry aku nak story pasai dia lah . Tak bagitau stgi kata kedekut pulak kan ? Hehe . So nama dia Afnan . Nicknamed maybe ? Err , mungkin . Hehe , nak kenal ka dia sapa ? :O Okay lah . Yaa , mari mari nak setori . Name given Mohd Afnan Zaini . Zaini ? Not so sure :x 16 years old . Vokay's :) 170 cm tall . Weight ? I dont ask about that . Its maybe being a sensetive question kan ? :) So , aku pernah jumpak dia ? Jyeah , pernah . First time jumpak dia time kenduri akikah adek aku , Syazwin . Second time jumpak kat Taman Rimba , our first date :) Hehehe . Gambar dia ha ? Takpayah tengok lah . Hahaha , buat teroks . Malu malu kucingg pulakk dah . Haha , he so tall ! Aku paras akhir cuping telinga dia ONLY ! Pendeknya aku :( Huwwaaaaa , sedihh ! Hehehe :P He's a romantica man :) Dia jenih susah nak marah and senang bagi diskaun :P haha , aku buat pi la salah apa pon , even mmg salah , dia tetap cuba untung bela aku . I love him more than word can say , more than sand at beach , more than water at river and more than hair on your head :p hehe mengarodd ! aaaa , gadoh tu boleh lah . tak selalu sgt , tapi pujuk-merajuk la jugak kot . Hm takpala :) itu saja kot noh nak explain kat mama .Gambar nanti aku upload lain okay ? Bye . Take care . Iloveyou :*
"" was Posted @08:59 | 0 lovely comments
 The One and Only BabyBro :)
Hello . Haii Assalamualaikum :) Ehemm , nak cerita pasai abang angkatt baru . Okay , kali ni dia take aku okay . Bukan aku take dia nah ? Nak percaya ka takmau percaya ka tu masalah hampa . Benda aku dah jujur , ikot hampa la nak percaya ka dak . So , hampa mesti kenai Azmi Hawk kan kan ? Muhongg piang ler tak kenai . Dakk , abang aku ni pernah letak relay dgn Azmi . Tu jaa . Haha , so meh nak intro psai abang angkat aku ni kat hampa :) Tau hat basic ja dah la kot noh ? Hat lain tu biaq aku tau dah lah . Bak kata dato' siti , biarlah rahsia :P
Muhd Akmal Bin Zulkarnain
17 Tahun
SMK Tengku Laksamana's Student
176 cm tall 
56kg weight 
Haa , tau hat tu ja kot takpa dak ? Malaih nak describe panjang panjang sebenarnya :D Hehehe , lenguh tangan ohh . Emm emm , ingat abg Muis dak ? Hm :/ rindu dia . Haihhh . Awat la dia mintak break taktau . Hadoiii sedih yang amat ! Tapi takpa , aku ada Abg Kemal sbgai pengganti dah . Aku sayang abg kemal gilo gilo . Muehehe , dia menepati ciri ciri lelaki idaman aku . Tapi sayang , dia hanyalah seorang abang bg aku . Not more than that ye sayang ? Hee . Dia tinggi , tak kurus tak gemuk , putih , bersederhana , comel , handsome , funny , caring , loving and paling penting sekali ialah BULU KAKI dia . Ya Allah , lebat :) Suka gila . Tergoda , menggoda dan didoga . Tergugat iman aku woihh . Hahaha , everyday dia text aku .Everyday dia cakap iloveyou kat aku . Gila terharu kot weh :') Again aku ulang , dia take aku ! Aku takpernah tak kakak or abang angkat okay . Kalau adek angkat tuh ya la . Nak aku tunjuk bukti dia take aku ? Ha boleh . Tuu tengoklah :) 
Dah tengok ? Percaya dak lagi ? Dak jugak ? Hmm ikot hampa lah . Malas nak layan kerenah merapu mcm hmpa ni . Buat panas hati balek ja . Buang masa okay ! Erkhh >< So , abg kemal janji dengan aku yang dia takmau tinggai aku . Dia nak jaga aku . Haa takpa . Kita tengok noh :) Haha , okay itu saja kot . SelamatMalam . Jaga diri . Selamat Tinggal . Assalamualaikum :)

p/s:: nak tengok muka dia ? err nah tengok la kat facebook dia teruih :) Abang Kemal
"The One and Only BabyBro :)" was Posted On: Thursday, 9 February 2012 @08:41 | 0 lovely comments
 Arif Rahimi bin Ridzuan :)
Hai . Hello . Hey . Hi Assalamualaikum . Hewhew , nak story pasai kawan aku yang agak "baik" dengan aku . Err ? Ya , bolehlah kalau nak kata baik tuh kan . So , start from the top . Name given Arif Rahimi bin Ridzuan . Umur ? 14 years old same like me . Aku rasa he's the one and only yang sat sat bahasa diri dia dengan nama , sat sat bahasa diri with word aku . Yaka ? Yeah maybe lah . Dia belum berkahwin . Masih bujang KOT . Dia masih belajar . Haha . Okay mengarod . Dia study dekat SMK Syed Mohamed Al-Bukhary . Kenai kan skolah tuh ? Yang dekat stadium bersebelahan dengan SK Haji Muhd Shariff :) Ehemm ehemm , dia ni baik . Baik ? Sikit >< Haha kidding2 . Macam aku boleh kenal dia ? Entah . Actually aku pun lupa . Well , dah lama kawan . Lupaa habeh dah aihh . Emm , seingat aku lah before kami know each other , dia kot add dalam facebook . Then aku pun mengapprove jala . So , kami pon kenal antara satu sama lain . Chatting and so on . One day tu , he ask for my number phone . Im not so sure bout' that . Sorry :| After that , aku bagi number aku dekat dia bersyarat okay . Bukan main bagi ja . Aku bermaruah la sayang :) Hahaa , then both of us from chatting we change it into texting . Hooo , text punya text aku terSUKA dia >< K foine aku malu nak bagitau part ni . Hahaha :P sampai satu ketika ni , seriously mmg aku takboleh tahan perasaan aku kat dia , and thats it . I tell him that i admire him :) Berani dak aku ? Haha , so masa aku bagitau tuh dia macam blurr --' Entah sedar pon taktau lah . Then , i ask him for being my couple . Kesiannya kat aku kan ? Huuu . Perigi mencari timba . But , only on that time . Sekarang dak dah okay . Everythings over . After aku bgtau aku nak couple dengan dia , dia terima . And kami bahagia . But only for two weeks maybe . And then we break up . Im not remember why we break , u guys can go and ask by himself okay . After dah break tuh , aku teruih remove dia from facebook friends . Tak ingat kenapa , but maybe sebab bergadoh kot ? Mungkin lah . Emm , its about a month or lebih tak ingat aku remove dia ask friends . And tiba2 dia add balek , and he ask for me to accept it . No , i wont , i tell him . Haha , Tapi itu semua dulu . Sekarang kami dah pun jadi friends like before we get couple :) Seriously , from the bottom of my heart , i love you as a friend , Arif :) Honestly , aku memang takboleh dengar aku I Miss You from Miley Cyrus . If not , ayaq mata dok terjun tak kira masa dah aih . Hahaa , so sampai sini saja kot . Gtg , take care . Bubye . Assalamualaikum :)
"Arif Rahimi bin Ridzuan :)" was Posted On: Saturday, 4 February 2012 @00:41 | 0 lovely comments
 Jogging ? Yeah :)
Hello :) GoodMorning . Dah mandi ? Bau masamm :P Haha , kidding2 . Eh eh , percaya dak tadi aku pi jogging ? Alaaa , percayalah ! PLEASE ! Haha , okay serious . Aku pi jogging tadi . Ni baru balek ni . Ehh , peluh ? Dakk :P Keluar la sititik dua . But yeah , aku lap so nampak mcm tadak la kan kan ? Hehe , cer teka aku pi dgn sapa ? ^^ Hahaa , aku pi dengan Mr.Afnan and his cousin , Syamel --'. Afnan tinggi ! Seriously . Comel ? Yaa , boleh lah . Haha , kejam gila aku . Mcm mama aku cakap , muka sweet :) Suara dia ? Aummmm . Menusukk kalbu . Haha , aku pi lambat :| No actually aku dah keluar rumah . Aku pi dengan fixie . Then time tgh dok on the way tuh , aku nampak la afnan dgn syamel tgh dok jalan nak pi ke taman rimba . Teruih aku slowkan fixie , then aku patah balek kat rumah . Pi simpan fixie then aku jalan pi ke taman rimba . Masa aku smpai kat tmn rmba tuh , aku teringat la afnan suruh tunggu kat gerai-gerai makan kat situ . Tapi disebabkan aku lambat so depa dah tadak . Aku jadi mcm cemas . Gilaa weh . Then tr hantaq mcg kat syamek sbb afnan bgtau yg dia tak bawak fone . So aku pun text ler syamel , aku tanya dia ada mana then aku kalih belakang , tengok2 dia tengah dok jog mai hala ke aku . Aku pun buka mata luas luas cari Afnan >< Hahaha , then aku nampak la dia . First tu aku pi kat syamel then nampak afnan rasa macam nakpi kat afnan . Last2 patah balik kat syamel . Hahaha , kawan dengan boyfriend , kawan lagi kita selesa kan ? :) Haa , macam tu lah aku . Pastu , aku rasa macam bersalah . Disebabkan aku ada . Afnan jadi macam mau takmau jog sbb aku ada . Noo , bukan dia malu but aku kan perempuan . So takselesa la nak jog mcam tu . Lagipun tadi orang ramai . Menyelit jugak lah nak jog pun . Err , satu pusingan taman rimba kami pusing . Then lintas pi seberang . First first tu jalan . Afnan kesian kat aku sbb aku takmau jog . Yang syamel nak pi jog . Dia dok ajak afnan . Afnan jadi macam serba salah . Aku pun buat muka slamber . Buat dono jala . Dah separuh kami jalan , syamek dok sembang pa taktau dengan afnan , then syamel kalih belakang , dia teruih kata weh jumpa esok , aku blur time tuh . Aku takkata apa . Lama sikit baru aku paham . Dia ngan afnan nak jog tinggai aku . Aku pun buat muka macam merajuk :P Haha , aku jalan sampai jumpa taman rimba balek , then dari jauh aku nampak syamek ngn afnan dok duduk kat divider jalan . Aku buat muka slamber then syamek tempik bro , lintas la bro , aku saja buat kepala merajuk , aku tempik balik tadi hang kata jumpa esok , aku nak balik , pastu syamek tempik balik , luu buat terok la bro . lintas la cepat , aku pun ikot jala . malaihh nak tempik . malu ngat aih kat orang lain :) hoooo , pastu dah lintas tuh syamel ajak pi makan pulakk . serious aku tak banyak cakap tadi . huuu maybe sebab ada afnan ? maybe kot :P syamel kata aku cover cara cakap tadi sbb ada afnan . yakaa ? hahaa mungkin . malu malu qimau bak kata kacah :) time ontheway nak pi jalan tuh aku ada la snap gambar use phone ja . hahaa , satgi aku boh hampa tengok la nah . hewww , time kat bawah jambatan tuh , afnan mntak phone aku . Aku bagi jala . Tapi takot dia bukak mesej . Aku taktau dia bukak apa sbb dia tinggi --' lagipun nak pegang dia pkiaq seratus kali jugak ah . maybe bukan masanya lagi kot ? :) haha , after dia dok belek phone aku , dia bagi balek . kami tiga jalan la pi makan kat restoran arca . ceringg kot weh time waiter tuh amek order . aku takdan bagitau lagi nak minum ayaq apa dia boleh blah macam tuh ja . syamek bangun pi order roti jala , tinggai aku ngan afnan . Afnan tny la takkan takmau minum kot , aku pon jujur . aku bgtau yg nak tapi takdan order . Haree sungguh afnan gelakk . Maluu aku woihh . Tengah dok tengok afnan ngn syamek makan , baba call tanya ada mana , dengan sapa semua . Serious cuakk gila kot . lepaih 5minute centuh , mama pulak call . Haishh . Susahhnyaa jadi anak perempuan kan ? Tapi aku syukur :') Haha , syamek bangun pi bayaq semua sekali kami pon jalan balik . Eh eh , abang blonde  syamek belanja makan ohh . terharuu la syamek wehh :') haha mengada . so , kami pun lintas jalan . Aku pi straight , syamek ngn afnan belok kiri . Balik rumah masing masing . And now aku kat rumah tengah dok online . Muehehe :) So , gambar dah siap diupload . Silakan mengusha ye ? Okay bubye . Assalamualaikum :)
 yang kiri kaki afnan , yang kanan kaki syamel :)

 sepupu yang sehati dan sejiwa :P

 time ni tengah jalan nak pi makan ^^

 1.Syamel Ngantok :P
2.Afnan angau :)

 lawa dak aku edit ? haha
yang atas time jalan nak balek
yang bawah time dok jog .

 syamek gagah dok buat tough -.-

ni time awai2 . baru dok panaskan badan nak jog :P
okay itu saja . bubye :)
p/s: gambar aku tadak . sbb tadak org nak tolong amek :)
"Jogging ? Yeah :)" was Posted On: Friday, 3 February 2012 @22:48 | 0 lovely comments
 GoodMorning :D
Haii :) Selamat pagi sayang . Dah breakfast ? Tudiaa . Agak2 lah breakfast time time ceni noh ? Muka pon takbasuh lagi *aku lah tuh . hehe* Cuba teka harini aku bangun pukul brapa ? :) Hahaha , tettt masa dah tamat :P Aku bangun pkol 3.15pgi tadi and tak tidoq dah until now . Hooo . Hampa ada ? Haha , aku pun taktau kenapa aku boleh terjga time centuh . Menakutkan :o Or aku terjaga sbb nak siapkan kerja sekolah yang bertambun tuh ? Huuu maybe lah kot . Tapi tak buat pun . Aku just baring atas katil , pakai headphone then dengar lagu . Online ? Takrasa nak online pun time centuh . Pkoi 7.05pagi baru aku switch on the laptop . Awat ha ? Pelik --' Ada orang lain dah menguasai diri aku ka ? OhmyGod ! Haha , gurauan semata-mata . Tapi kan , pkoi 7.45pagi satgi aku nak pi jogging :P Cer teka dengan sapa ? Hahaha , dengan boyfriend titew lerr . Mohamad Afnan :) Hehee , kali kedua nak jumpa but first date . Hahaha macam apa lagi :P For now aku rasa bahagia dengan Afnan . Belum pernah gadoh . Tapi merajuk tu ada lah sorang sikit . Tapi dia nak pujuk aku senang ja . Dia just panggil aku sayang and thats it . Aku dah cair and tak merajuk lagi dah . Hahaha , senang kan ? Tapi kalau dia merajuk , susah nak pujuk ohh . Gilerrr :P Now aku tengah bertexting dengan dia . Hehehe , jujur aku cakap aku takmau over dalam hubungan kalini . Takut putus macam haritu T.T sayang punya sayang tengok tengok baru 12hari dah putus . Gila heart broken weh ! Fuuuuhh semoga hubungan kali ni kekal . Err , aku memberanikan diri aku tunjuk gambar Afnan dekat mama , memang seriously ketaq gila . Tapi after dah tunjuk tuh , tak sangka gila ayat yang aku tak sangka akan keluar pada mulut mama , mama cakap :) Paham dak apadia ? Paham ? Bagos . Takpaham ? Buat buat paham :P Haha , "Boyfriend scha lani ? Takhandsome . Cuma muka dia manis . Jaga dia elok-elok . Toksah dok putus dah" Haa , ayat tu la yang mama cakap kat aku . Hahaha , gila ! Mama macam setju tak setju mcm tuh . Hishh macam lawak la pulak bila pkiaq balek . Tapi , yeah mama dh bgi lampu hijau . Ambil cepat cepat sebelum ianya bertukar merah :P Err , nak siap nak pi jog . Take care . Okay bubye . Assalamualaikum :)
"GoodMorning :D" was Posted @15:34 | 0 lovely comments
 Every Me Every You :)
Hello :) Blog baru sini . Takpercaya ? Ikot suka lah . Hehee . Please percaya lah ! PLEASE ! Aku merayu ni ! Tak kesian ka ? Oh sedih . Haha buat terukss lah . Kenapa buat blog baru ? Saja suka suka . Haha . Dakk aih , aku buat blog baru sebab entahh --' Actually aku taktau kenapa aku buat blog baru :P Tergerak hati nak buat blog baru . Biaq pi . Nak start new life ? *maybe lah kot* Haha , jawab dengan muka slamber . So , welcome to my new blog :) Nak follow ? Silakan . Tak halang pun aih . Takmau follow ? Pon takpa . Takpaksa lah . Tapi kan , kalau nak mengutuk jangan kat sini nah sayang ? Taksuka lah . Lagipun dapat dosa . Untuk apa ? Lainlah kalau dosa tuh boleh support hampa punya life kan ? Kalau macam tuh , go on lah . Satgi takleh hidup marah pulak :P Haha , so sampai sini saja takpa kot noh ? Bukan apa , cuma dah tadak idea nak mengarod . Lagipun dah maghrib lah sayang . Tak elok lambat lambatkan solat . Allah murka :) K bye . Assalamualaikum .
"Every Me Every You :)" was Posted @03:24 | 0 lovely comments

| Newer posts»

Copyrighted © TeaCakeHouse. All rights reserved. Thank you.
View with Google Chrome in a 1280 x 800 SR. Inspired by Kaith, Images from Cursor from Images from

ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ