f The Site Of Love
ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ
The layout was made specially for me.
All links open in a new tab.

 An Awesome Friend :)
2012 merupakan tahun dimana aku telah menjadi seseorang yang lebih matang berbanding tahun 2011 . Tapi sayangnya pelajaran aku merosot . Disebabkan itu , aku terpaksa bertukar dari kelas K2 ke K3 . Sedih tu memang sedih . Berpisah dengan Naj & Jieb . My lovely besties . Tapi yeah , salah aku sendiri . Siapa suruh aku takmau belajar sungguh sungguh . And know , aku dah pun menjadi warga 2K3 bagi sesi 2012 :') Hm enjoy la jugak sebab ada my gomoi omey omey , Fanisha & Aleen . Kira okay la sebab aku tak kaku walaupun berada di kelas baru dan bersama beberapa orang kawan baru . Aku ni jenis sombong sikit and sangat suka judge orang tanpa usul periksa . Lebih kepada mengumpat lah . Perempuan mana yang tak suka mengumpat kan ? -.- Hm , disebabkan Aleen & Fanishaa ada kawan lain dalam kelas tuh such as Liaa , Aleesha , Bean & Baria so depa dua orang macam tak berapa nak lawan aku sangat tahun ni . Yeah , kecik jugak la hati ni . Tapi its okay sebab ada Haziqah , kawan sekelas masa form one . So boleh lah aku sembang , kutuk , gelak , nangis , marah semuanya dengan Haziqah . One day kat sekolah , aku duduk bersebelahan dengan Haziqah masa awal tahun . So lebih senang lah kami nak mengumpat . And now , time for sesi bertemu ramah antara guru dan pelajar . Biasalah awal tahun kan ? Hm serious macam budak budak k ? Then masuk la seorang guru bertudung labuh , berkaca mata , berbadan gempal dan berwajah bulat masuk ke kelas 2K3 . Beliau mengajar matapelajaran Pendidikan Islam . Beliau ialah Puan Paziah binti Saad . Before start introducing ourself , Puan Paziah check kelas 2K3 ni bersih ka dak . And yeah , kotor sangat katanya lah . And she asked all members of 2K3 untuk bersihkan kelas dalam masa 30minits . Gila apa bersihkan kelas yang bukan milik kami sebelum ni dalam masa 30minits ja ? Erghh . Naik hantu aku ! Tapi yelah , awal tahun kan , mesti semua muka baik macam Juliana Evans , padahal perangai sebenar elok banyak pada Neelofa -.- So kay lah , kami semua kemas barang , buang habuk , sapu lantai semua then tiba tiba Puan Paziah hingaq . Aku dengan Haziqah macam pelik ah kes pa cikgu ni hingaq tak pasai ja . Rupanya ada dua orang budak asrama ni tidoq dalam kelas . Maisarah & Najwa . Maisarah tu aku kenai sebab dia rumah sukan Teratai sekali dengan aku . So aku biasa ja la dengan . Mai tang Najwa ni , aku macam ergh menyemak tengok muka dia . Tau kenapa aku meluat dia ? Ya lah , dia kan tidur dalam kelas , so that untuk menghilangkan rasa mengantuk dia tuh , dia ambik air yang dalam bekal botol dia , dia tuang ke lantai then basuh muka -.- tersangatlah annoying okay . Time tuh dalam kepala hotak aku , aku dah set aku taknak kawan dengan budak Najwa tuh sebab aku tak kenal dia lah apa lah . Everyday ke sekolah , nampak ja dia , aku dengan Haziqah confirm akan kutuk dia habis-habisan . Kami dua akan kutuk dia macam dia lah paling jahat dalam sekolah tuh , padahal dia tak jahat pun . Ye lah mana lah aku kenal dia sapa kan . Begitulah hari hari berikutnya . Its about , half of month dah kami belajar kat sekolah apa semua tuh , its time untuk tukar kedudukan dalam kelas . So okay , pilih pasangan mana nak , ketua keceriaan tolong susun and so on lah . And guess what ? Najwa tu duduk depan aku -.- Its so annoying . Dalam hati ni , aku nak ja tukar tempat dengan orang lain daripada hadap muka dia . Tapi nasib baiklah aku duduk bersebelahan dengan Aleen , my awesome joker :) So takpa lah . Aku lupakan hasrat nak tukar tempat . Its about a week duduk belakang dia . Tahu apa ? She's so funny ! Sangat awesome okay ! Dia ni pandai ambik hati orang :') Wah , aku suka dia ! Hahaha , menyesal aku benci dia before ni . Tak sangka pulak yang dia ni actually baik . Hm , betullah kan pepatah inggeris ada cakap "dont jugde a book by its cover" :) Awesome ah . Ish taktau ah nak describe macam mana pasai dia . Dia ni great ah . Dia pandai buat orang benci dia , on the same time dia pandai buat orang suka dia . Hebat kan ? Start from February 2012 , aku makin lama makin rapat dengan dia . Okay lah , dia kutuk , kutuk jugak . Tapi seorang yang berhati mulia . Jujur cakap , kalau aku duduk dengan dia , kotak ketawa aku boleh pecah paa . Mana dak nya , tau gelak tak berhenti . Best weh kawan dengan dia . She's a very good friend . Dia ni bukan talam bermuka - muka . Dia ni jujur dalam persahabatan . Seronokkan dapat kawan macam dia ? Aku rasa batch Form2 SMKSB , King Of Sleep Najwa Naim :D Yalaa , boleh kata setiap waktu yang ada cikgu ka takdak cikgu ka , kalau Najwa takdak kerja nak buat atau dia letih , automatically dia akan tidoq :') Haha , ada sehari tuh cikgu apa tah denda dia berdiri sebab dia tidur . Tapi , punya king of sleep si Najwa ni , dia boleh tidur sambil berdiri ?! Hampa bayangkanlah macam mana rupa dia time tuh . Hahaa ! Najwa ni minda dia laju oh . Dia ni boleh jadi komposer yang awesome . Tapi tak awesome sangat kot . Takkat lirik mengarod yang funny tu boleh ah :') Orang tua tua dah cakap , orang yang kita sayang , lama lama kita akan benci . Orang yang kita benci , lama lama kita akan sayang . Dulu aku benci Najwa , sekarang aku sayang Najwa :') Najwa ni cerdik , bagus , pandai tapi dia kelolo . Tau kelolo ? Lebih kepada main main ah . Tapi semain main dia pun , at least dia dapat number ataih pada aku . Terang terang aku bodoh kan ? -.- Haihh , baru ni masa cuti dua minggu kot kalau tak silap , Najwa accident . Dia masuk hospital . Lama jugak ah dia takmai sekolah . Kelas 2K3 sunyi gila kot . Tiada gelak tawa , tiada kata cacian daripada Najwa :'| Kelas 2K3 takkan awesome tanpa kehadiran Nurul Najwa binti Mohd Naim ! <3

26 Jun 2012
Pada hari ini , segala-galanya berubah . Macam biasa lah , aku bangun pagi , aku mandi , aku siap & hadir ke sekolah . Aku letak beg aku , aku buat perkara yang selalu aku buat which is bersembang . And now tiba masanya untuk warga SMKSB membaca bacaan surah pilihan . After dah selesai semua , tiba masanya perhimpunan dini . Najwa macam biasa lah , nyanyi lagu negaraku dengan penuh bangganya pada pagi tuh . Kami semua happy macam biasa . Sembang sana sini , hingaq tuh hingaq nih . Macam macam lah yang kami buat haritu . Pagi tu belajar macam biasa . Kami semua sama sama tongkat mata lah pagi tuh . Masuk pukul 9.40 a. m , cikgu matapelajaran kami yang seterusnya masuk dalam kelas . Cikgu tu bernama Akmar , so she's Akmar lah . Aku taktau la mimpi apa cikgu Akmar , tiba tiba ja takmau mengajar . Whatever lah , dia tak mengajar lagi bagoih . Kami semua memanfaatkan waktu yang tidak ajar itu dengan sesuatu yang takdak motif pun aku rasa . Tengah rancak buat hingaq , tiba tiba mai lah dua orang kakak pengawas ni . Depa cari Najwa . Tadak benda pelik yang belaku lagi time tuh . Okay takpa , Najwa follow kak dua orang tuh . Kami sambung hingaq balik . Pastu kak dua orang tu mai balik kat kelas kami , depa tanya mana meja Najwa , kami semua pakat tunjuk ah . Then , dua dua orang kak tuh kemas habis semua barang Najwa . Teruih satu kelaih huru hara . Pakat pelik ah pasepa kak tuh buat macam tuh . Kami tanya lah , kak tuh jawab taktau . Depa kata depa just ikut apa yang cikgu suruh . Lepas rehat lah rasanya , Najwa dah masuk kelas balik . Aku tanya dia kenapa cikgu panggil . First tuh dia takmau jawab , aku tekan lagi suruh dia mengaku . Dia kata tadak apa . Aku pun malas lah nak paksa dia . Aku let it go .

27 Jun 2012
Everything normal . Nothing happen . Tiba ja waktu P&P start , ada satu announcement from Puan Sharifah Suharny bt Syed Sheikh , which is PK HEM . Announcement tu ada sebut nama Najwa .  PK Hem buat annoucement suruh Najwa pi bilik PK HEM dengan kadar yang segera . Kami semua pakat pelik sangat . Kenapa dengan Najwa sebenarnya . Ada apa ? Kenapa ? Dia buat apa ? Sapa sakit ? Macam macam ah persoalan yang hadir tanpa undangan dalam kepala otak aku . Ada yang kata maybe ada kematian , ada jugak yang kata maybe sebab dia meniaga , ada pihak lain pulak kata katil asrama dia tak kemas . Pelik dak ? Semua jawapan tu macam tak logik sangat . Its okay . Aku nak jawapan yang sure 100% betul dari mulut Najwa sendiri . After rehat , ada subjek Math . Hm , again aku kena tongkat kelopak mata aku ni supaya tegak berdiri . Mengantok k time Math -.-" Hm , masa math ni Najwa ada . Okay takpa . Happy semua la dengan Najwa . Masa math jugak , Teacher Ung pecahkan kami semua dalam beberapa kumpulan and buat latihan . Takpalah , aku tak satu group dengan Najwa tapi Najwa masuk group belakang aku . Pap ! Dah tepat pukul 12.40 pm . Waktu math done . Ohyeah ! Mata yang tadi mengantok tiba tiba segar terus . Semua pakat balik tempat masing masing . Aku tengah simpan buku Math dalam beg . Tiba tiba Anizah , which sitting next to me in class , dia bisik kat aku . Dia cakap "Syasya , Najwa cakap esok dia last kat sekolah ni" Aku dengar ja Anizah cakap macam tuh . Seriously terkejut sangat sangat . Aku donggak kepala , aku usha rapat muka Najwa . Then air mata keluar very slowly . Najwa senyum . Erghhh ! Sedih sangat hati ni . Najwa jalan mai kat aku , Najwa cakap "Sya , aku mintak maaf kalau ada buat salah dekat hang . Jangan teriyak weh" Aku sebak gila . Aku tutup muka dengan tangan , and start crying :'( Pastu , semua pakat tanya kenapa aku nangih . I just keep smiling with tears :') Aku takmau cakap . Aku nak Najwa cakap sendiri dekat orang lain . Actually , aku takboleh cakap . Sebak k sebak ? Then , satu kelas pakat tau habeh . Ramai yang menangis . See , Najwa ? Kami semua sayangkan hang sangat sangat ! Untuk menceriakan suasana , Najwa make some jokes :'( Tapi sorry Najwa , jokes hang kalini tak menjadi pada aku . Aku takboleh nak gelak . Aku sedih ! Members 2K3 semua spend time dengan Najwa kat belakang . Aku tak follow . Better aku layan perasaan alone by myself and finish up my homework . Settle problem .

28 Jun 2012
Harini pelik sangat ! Selalunya mama aku yang akan gerak aku pagi pagi untuk mandi and siap ke sekolah . But , today baba aku yang ambil tugas mama . Aku tengah tidur dengan nyenyak , tiba tiba baba gerak . Aku pun ingat dah lewat sangat . Aku bangun lah dekat kalut kalut , aku masuk bilik , capai tuala . Aku tekan button menu kat phone , aku tengok jam . Puihh baru pukul 5.46am. Serious pelik gila . Its okay . I'm just let it go . Aku buat relaks , slow slow . Pastu aku baru teringat yang baju sekolah tak gosok lagi . Tapi aku buat tak kisah sebab still awal lagi . Masuk bilik air , mandi mandi mandi mandi , sudah . Aku pulas tombol pintu , then keluar . Masuk bilik , and guess what ?! Baju sekolah dah siap di gosok . Pehhh ! Aku cari mama . Then aku ucap thanks . Mama tanya kenapa , aku cakap sebab tolong gosok baju . Then mama kata , baba yang gosok o_O Errr , pelik . Hm , takpalah . Aku siap semua . Dah wangi dah . Aku pakai stokin . Aku galas beg  , bukak pintu then keluar . Hm , baba dah ada dalam kereta . And dia dah start enjin . Whatever lah . Aku masuk jala . Pukul 7.03 dah bertolak ke sekolah . Selalu 7.18 baru baba start enjin kereta . Haih , pelik pelik . Cehh , dalam hati syok ah sebab pi awai . Sampai sekolah , aku jalan pi kelas . Elok nak sampai kelas , aku nampak kawan kawan aku dok berumun dengan Najwa . Dalam hati aku tak sedap dah . Tiba tiba , Haziqah tahan aku . Haziqah cakap "Najwa nak balik dah" Without say any word , aku jalan ke arah Najwa , tapi Haziqah cakap lagi , "Sat weh . Najwa kata pukul 9 dia mai balik . Nak ambik surat" And air mata aku turun lagi . Semua pakat weh jangan lah nangis . Then aku dengar Najwa kata "Syasya , jangan buat mata macam tuh . Lain tadak nak teriyak lah tuh" Tapi aku buat pekak . Aku takboleh tengok muka dia . Aku nangis non-stop . Aku masuk kelas . Aku usha tempat duduk Najwa . Aku nangis lagi . Bila start ja perhimpunan dini , lagi lah sedih . Time lagu negaraku :'( Selalunya ada Najwa . Happy ah sikit . Pukul 8 lebih , Najwa mai balik . Kami semua pakat menangis . Sangat sedih ! Bayangkanlah , kawan yang hampa sayang , pergi tinggalkan hampa ?! :'( The moment when Najwa hug me . Aku rindu Najwa ! Najwa cakap dia sayang aku masa dia peluk aku :') Aku sayang hang lagi banyak Najwa ! And now , times up . Najwa pi ikut mama dia balik . Kami semua move to Makmal Sains and continue belajar . Masa dalam bilik sains , aku letak kepala aku atas bahu Haziqah , and start crying . Tiba tiba , Farrah masuk and cakap "Hampa takmau pi bye bye Najwa ka ? Dia nak balik dah" Aku terus keluar tanpa minta izin cikgu . First tu aku jalan , sebab ingat dia ada lagi . Tapi after nampak mak dia dah naik motor , aku terus lagi and jerit "NAJWAAAAAAAAAAA !" Najwa turun from teksi , dia peluk aku and again dia cakap dia sayang aku and dia takmau aku sedih dah :') I'll try demi hang , Najwa . Najwa masuk dalam teksi , and teksi jalan . What can i do ? Just angkat tangan and lambai :')

Hope hang happy kat sekolah baru , Najwa . Jangan lupa kami kat sini tau ? Aku sayangkan hang sayang sangat sangat Najwa . Sunyi tau dak takdak hang ?! Dulu bila cikgu mengajar , mesti ada ja suara hang menyampuk . Dulu hang suka jalan kat lecah , then lompat bagi lecah tu mercik kena aku . Dulu masa rehat hang selalu cucuk perut aku kat kantin . Dulu hang selalu buat lawak bodoh dalam kelas . Dulu hang suka nyanyi lagu Negaraku kuat kuat . Dulu hang suka cerita pasai parents hang . Dulu hang suka cerita masa hang kecik kecik . Dulu aku selalu ejek hang "Ket" . Dulu hang suka jual macam macam dalam kelas . Dulu 2K3 adalah King Of Laugh . Tapi sekarang semuanya berubah :'( Without hang Najwa , semua tu hilang . Aku rindu keropok moni hang , aku rindu kuih sepit hang , aku rindu nak dengar hang cakap point & bodoh taik :')
Aku rindu nak tengok hang makan aiskrim 3 batang sekali gus . Aku rindu nak tengok hang makan aiskrim Moo . Aku rindu hang , Nurul Najwa binti Mohd Naim :') I love you and I really meant it ! Terima kasih sebab semalam mesej aku . Aku sebak mesej dengan hang ! Aku takkan lupa tarikh 27 Disember & 28 Jun 2012 :') Kedua dua tarikh tu ada kena mengena dengan hang and sangat bermakna untuk aku :') Me miss you

MEMORY WITH NURUL NAJWA MOHD NAIM



Aku akan rindu KeropokMoni & Kuih Sepit hang :')

I'll will remember this sentence "Dah jangan nangis . Nanti habis tisu . Kesian mak hang beli"

THIS IS FOR YOU , NAJWA NAIM ! :')
"An Awesome Friend :)" was Posted On: Friday, 29 June 2012 @05:27 | 0 lovely comments
 As Long As You Love Me ♥
Assalamualaikum . Awak ? Hai Awak . Awak apa khabar ? Sihat ? Kalau sihat , alhamdulillah . Kalau awak sakit , rehat la okay ? Awak , awak jangan cakap apa apa lagi sekarang . Now , awak just baca saja . Dari awal sampai habis . Itu saja . Okay . Saya cuma nak nak bagitau yang saya sayangkan awak sangat sangat . Saya bersyukur sangat awak cari saya balik :') Memang tu yang saya harapkan dari awak . Tau kenapa ? Awak ingat lagi tahun lepas ? Saya harap awak tak lupa . Masa tu kita hampir putus . Awak text saya , awak tulis "You , I janji . Satu hari nanti , I akan datang cari you balik" Awak ingat tak ayat tu ? Entahlah , mungkin awak ingat . Mungkin awak lupa . Hak awak yang itu . Saya tak nak sentuh tentang tu . Jujur saya cakap , saya bahagia dengan awak . Tapi itu tahun lepas . Awak faham maksud saya ? Saya senyum sorang sorang bila ingat balik macam mana saya boleh kenal dengan awak . Haha , masa tu tak silap saya awak bergaduh dengan salah sorang senior saya . Anis Mine kot tak silap saya . Awak gaduh dengan Anis tu sebab Anis tu bergaduh dengan kawan baik awak , Hanif . Kan ? Rasanya lah . Anis tu baik dengan saya . Dia story from A - Z dekat saya tentang awak , Hanif & Dia . Apa yang mampu saya buat hanyalah sokong senior saya lah . Awak masih ingat tarikh kita kenal ? Haha , tarikh masihi saya tak ingat . Tapi tarikh arab saya ingat . 1 Muharram :D Time tuh pukul 2-3 pagi sebab saya tak tidor nak tunggu sahur . So saya online facebook . Tiba tiba ja awak tegur . Saya pun layan jelah sebab awak kawan senior saya . Lainlah saya tak kenal asal usul awak siapa . Chatting punya chatting , hati saya terdetik . Awak funny sangat masa tuh . Tak silap saya , masa tu tengah gila icon smiley la apa benda semua dekat Chatting Box Facebook tu kan ? Awak suka bagi icon ikan jerung . Katanya awak nak makan hati saya , lepas tu taknak luah balik . Saya dah start sayang awak masa tuh . Masa tuh Profile Picture awak gambar awak lah , tengok tepi pakai baju warna biru , duduk atas kerusi :D Lepas tuh kan , disebabkan saya suka awak . Suka sangat sangat dekat awak , masa hari raya yang ke sembilan , mama saya ada buat makan makan . Lebih kepada open house lah . Awak dengan kawan awak , Hanif tu mai . Masa saya tengok muka awak , dup dap dup dap hati saya ni awak tau . Bukan takat berbunga , dah tumbuh pokok siap ada baja sekali . Awak datang , makan then balik . Rasa macam alahh , kenapa awal sangat nak balik . Awak kata awak ada kerja . Tapi saya rasa awak malu sebab takdak kawan nak bersembang . Kan ? Entah , saya pun taktau kenapa :D Tak silap saya 12 Haribulan , tapi tak ingat bulan apa kita couple :D Kan ? Masa tu saya bahagia sangat dengan awak . Hidup masa tu rasa macam tak pernah sedih . Senyum tiap tiap hari . Tup tup , genap dua minggu kita couple , ada sorang kawan awak dalam facebook muncul dalam life kita . Ya Allah , apa yang saya buat masa tuh ? Keep crying and crying and crying . Mana tak nangis , cakap saya yang jujur ni awak taknak percaya . Cakap kawan awak yang tipu tu lah awak nak percaya . Sedih la sangat -.- Hm Saddam Seven , aku benci hang selamanya ! Haa , Saddam Seven la punca kenapa kita putus . Tapi tak jugak , dah jodoh Allah kan ? Takdir Allah , kita tak bersama . Saya kena terima . Malam kita nak break tu , awak ada call saya . Awak tanya saya , kenapa saya buat macam tuh dekat awak . Bila saya jujur , awak kata saya tipu  bila saya tipu , awak minta saya untuk jujur . Saya pening dengan awak . Lepas ja kita break , langsong saya tak contact awak . Hujung tahun , saya ada text awak sebab saya rindu . Awak reply :) Bahagia hati ni . Kita text macam tak ada masalah pon sebelum ni . One day , saya kat sekolah . Saya tinggal kelas , saya merayau sampai ke makmal komputer . Then tiba tiba saya dengar someone scream loudly . Saya cari suara tuh . And yeah , saya jumpa . Suara tu datang dari court kawad . Awak , Adib , Hanif , Nabil ponteng sekolah . Awak datang bahiyah , kacau budak budak sini kan ? Jujur saya jealous masa tuh . Nasib baik lah , awek yang awak kacau tuh saya . Kalau orang lain , menangis meraung saya dibuatnya . Tapi yelah , masa tuh kita dah takdak apa apa lagi . Itulah kali terakhir saya jumpa awak . Lanjut hingga la ke tahun ni , 2012 . Macam biasa , kita texting , chatting apa benda semua tuh . Then Allah dah pertemukan kita semua masa Sukan MSSD kat Stadium Darul Aman . Tapi sayangnya masa tuh hati saya milik orang lain . Kita kawan , sembang , lepak sekali semua . Masa tuh saya masuk acara lontar peluru , awak bagi semangat dekat saya . Hihi kembang saya masa tuh tau ! Lepas pada tuh , kita dah jarang contact . Tegur pun kadang kadang . Ada time conversation kita tergantung . Akhirnya , pada tarikh 11 Jun 2012 , dengan tiba tibanya awak muncul text saya . Awak cakap awak rindu saya , awak cakap saya curi hati awak . Awak sweet sangat . 12 Jun 2012 , cinta 2011 berputik kembali . Ya Allah , tersangatlah bahagia saya :') Saya dah tau , awak mesti akan buat benda yang awak dah cakap :'D Hari pertama kita couple , everthing okay . Nothing kecoh . Hari kedua , dah mula salahkan diri . Hari ketiga , semuanya okay balik . Hinggalah hari ketujuh . Kita kerap bergaduh . Awak salahkan saya , saya salahkan awak . Ego kita sangat tinggi . Saya taknak kalah , awak pun taknak kalah . Saya cuba untuk ber-sweet dengan awak macam tahun lepas , tapi awak dah lain sangat . Entah kenapa . Text saya awak reply bodoh bodoh . Call saya awak tak pernah jawab . Tweet saya awak jangan cakaplah , reply terpaksa sebab nak jaga perasaan saya kan ? I knew it , awak :') Saya cuba taknak berfikiran negatif pada awak . Saya cuba taknak tuduh awak curang , tapi takboleh . Sebelum tu saya minta maaf sebab stalk twitter awak tanpa kebenaran awak .Sedih sangat masa awak tukar info bio twitter awak . Awak buat saya macam patung , macam bukan kekasih hati awak . Saya teringin nak sweet dengan awak macam couple lain . Tapi bukan nasib saya nak dapat boyfriend yang jenis sweet kan ? Saya baca tweet awak . Sebak hati ni awak tau . Boleh kata kebanyakan tweet awak pasal perempuan lain . Awak curang dengan saya kan ? Saya tahu . Lebih baik awak mengaku ja walaupun hati ni akan lagi luka . Saya tak marah awak , awak berhak nak bercinta 1000 orang dalam satu masa sekali pun , tapi tolong tinggalkan saya . Saya tak kuat nak hadapi dugaan yang berat ni sorang-sorang awak . Saya tau awak tension dengan saya . Saya nangis baca text awak tentang saya menyebabkan awak tension . Awak tahu , saya lagi tension ! Saya rindu awak , saya nak jumpa awak . Tapi saya taksuka awak balik masa hari cuti , sebab automatically malam awak akan main futsal dari pukl 9 sampai lewat malam . Masa untuk saya takdak awak tau ! Siang awak tidor sebab penat main futsal malam malam . Saya lebih rela awak duduk asrama takpayah balik ! Secara automatic , everynight awak akan mesej dengan saya . Awak jangan ingat awak ja berkuasa , ada perasaan . Saya pun ada perasaan jugak . Se-tension tension awak , tension lagi saya tau ! Tolonglah awak faham perasaan saya sama . Awak ingat tahun lepas ? Masa tuh awak bercuti , awak ke langkawi . Tiap malam awak telefon saya . Kita sembang berjam jam . Seminggu lepas tuh , awak bagi saya baju I <3 Langkawi . Ingat dak ? Awak ambik size yang betul betul muat dengan saya . Terima kasih awak ! Saya sayang awak :') Saya harap awak pun sayangkan saya sebanyak mana saya sayangkan awak , Anis Muzaffar <3

                                                                                                                        BornFromHeartWithLove,
                                                                                                                                                        Scha.
"As Long As You Love Me ♥" was Posted On: Monday, 25 June 2012 @04:45 | 0 lovely comments
 BRACES ! I LOVE YOU :)
Assalamualaikum w.b.t :)
Hehehe haii ! Ehemm ehemm , kenapa aku happy ? Alaah , tengok tajuk entri lah . Sekarang ni aku tengah melawati beberapa laman web yang ada kena mengena about braces ni . Well , aku dah nak jadi Ugly Betty kan sekarang ? Eh ? Ugly Syasya lah . First of all , i cant believe that i'll wear braces . I thought it just a dream that will never come true . But yeah , i was wrong . Thanks a lot to my mom sebab tolong support duit braces :) HEY ! You know what , actually duit braces tu semua mama aku tolong bayarkan pakai duit aku okay ! RM3880 . OhMyGood :( boleh beli iPhone tiga ketui dah . Hmm tapi its okay . Demi nak cantik  selesa aku sanggup buat apa saja . Bulan lepas kot , aku tak sure sangat lah . Aku ada beli satu magazines ni . Alaahh magazine Yezz! tuhh . Semua orang mesti tau kat magazine tuh ? Hahh , apa apa jalah . Yang aku beli ni cover depan gambar Sharnaaz & Shila . Tau kan ? Bulan Mei i guess lah . Page berapa i dont remember . Ada a guy nama Wan Shahjuddin :) He's so handsome ! Serious ni . Comel pulak tuh . Form 5 kalau tak silap . Takk , nak cerita dia pakai braces . Comel sangat . Hahaa , maybe sebab dia memang sejak azali lagi comel kan . Mana lah kita tau . Tapi for sure , ramai jugak lah lelaki yang pakai braces and look so awesome . Nampak macam woww ! handsomenya . Even ada yang tak handsome pon kan ? Antara lelaki yang memang awesome pakai braces such as Zharif Azis , Wan Shahjuddin , Ariff Cornetto Uda & Dara and ada dua lelaki dalam kumpulan Smash pakai braces . Sangatlah awesome :) Hm , ada orang cakap pakai braces ni sakit . But , i dont care . Tak kisah pon . My classmate , name Ainul paka braces . Hm cute lah . Senior aku pun ramai yang pakai . And , Paish FotoGenic . Paish ni memang handsome . Pakai apa pon look handsome . Hahaha . Guess what ?! Aku dah pakai braces sekarang :D Wohoooo , nak cakap ni ! Tak sakit pun . Dakk , serious lah . Aku tak rasa sakit apa pon . Doktor ada cakap , jangan makan benda keras , manis , berkabonat lah apa lah . Tapi , hm aku bantai ja semua . Takdak nak pantang ah . Tapi aku kepam (kulum) makanan tu dalam mulut sampai lembik baru telan . Tau knpa ? I cant feel my teeth . Oh , so shaddd :'( Gigi aku ada 5 warna . Oren , Pink , Purple , Biru , Hijau , KAU ADA ? Haha , okay lah . Maybe tu ja kot nak setori the morry . Assalamualaikum . Bye
"BRACES ! I LOVE YOU :)" was Posted On: Thursday, 21 June 2012 @19:44 | 0 lovely comments

« Older posts | Newer posts»

Copyrighted © TeaCakeHouse. All rights reserved. Thank you.
View with Google Chrome in a 1280 x 800 SR. Inspired by Kaith, Images from Cursor from Images from

ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ